Welcome to the Albanian-American Women's Association of Greater Chicago

The AAWAGC is a 501(c)(3) non-profit organization

 
 

Women Empowering Women

 
 
Events

The following events are scheduled for January 2016. Please email us at albanian.women.chicago@gmail.com for more information.

1/16/16

Free Computer Class - Microsoft Office Word, Excel, Access, and/or Powerpoint

Who: Women of all ages! 

When: January 16th, 2016, 11:00 a.m. – 2:30 p.m.

Where: Albanian-American Islamic Center, 5825 St Charles Rd, Berkeley, IL

       


2/06/16

A Free Three-Hour Microsoft Excel Class 

Who: Women of all ages!

When: February 6, 2016, 2:00 p.m. - 5:30 p.m.

Where: 21 Kristin Drive, Business Center in 9th Floor, Schamburg, IL


  


02/20/2016

A Free Three-Hour Microsoft Excel Class 

Who: Women of all ages!

When: February 20, 2016, 2:30 p.m. - 5:30 p.m. 

Where: Albanian-American Islamic Center, 5825 St Charles Rd, Berkeley, IL


 


03/04/2016

International Women's Day

Diplomat West Banquet Hall, 681 W North Ave, Elmhurst, IL 60126
6:00 p.m. - 1 a.m.

The Albanian-American Women's Association of Greater Chicago proudly presented its 1st Annual International Women's Day celebration last night. Over 800 proud, successful Albanian women joined us to help make a difference. All proceeds and funds raised will go to our mission in empowering and helping our Albanian community!

Me 4 Mars 2016, Shoqata Shqiptaro-Amerikane e Grave e Zonës së Chicagos (AAWAGC) pati kënaqësinë të organizonte mbrëmjen e parë të saj në nderim të Ditës Ndërkombëtare të Grave. Mbi 800 femra krenare, kurajoze dhe te suksesshme Shqiptare u bashkuan me ne në këtë mbremje, dhe ndihmuan që të bëjmë një ndryshim. Të gjitha të ardhurat dhe fondet e mbledhura nga kjo mbrëmje do të përdoren për të realizuar misionin tonë për fuqizimin dhe ndihmen e komunitetin tonë Shqiptar!

Përzemërsisht falenderojme të gjithë femrat Shqiptare që morën pjesë në këtë mbrëmje dhe mbështesin misionin tonë. Eshtë kënaqësi të kesh në një dhomë mbi 800 femra me prejardhje nga të gjitha trevat Shqiptare: Shqiperia, Kosova, Mali i Zi, Prespa, Manastiri, Struga, Ohri, Kercova e te tjerea. Gjithashtu morën pjesë dhe disa mikesha nga Greqia, Maqedonia, Siria, Palestina, dhe Pakistani.

Një falenderim i veçantë për këngëtaret e talentuara dhe plot energji Poni, dhe Genta Xhaferri që krijuan një atmosferë të mrekullueshme në ketë mbrëmje.


3/20/2016

A Free Two-Hour Microsoft Word Class 

Who: Women of all ages!

When: March 20, 2016, 2:00 p.m. - 4:30 p.m.

Where: Albanian-American Islamic Center, 5825 St Charles Rd, Berkeley, IL


      


4/09/2016

Invest Your Money Wisely - A Free Financial Class

Who: Women of all ages!

When: April 9, 2016, 2:00 p.m. - 4:30 p.m.

Where: 21 Kristin Drive, Business Center in 9th Floor, Schamburg, IL

The class covered topics such as retirement plans, 401K, college savings plans, insurance, and debt elimination programs.


        

          


4/16/2016

A Painting Class

Who: Women of all ages!

When: April 16, 2016, 6:00 p.m. - 8:00 p.m.

Where: 21 Kristin Drive, Party Room, Schamburg, IL

           


5/21/2016

A Two-Hour Free Microsoft Excel Class

Who: Women of all ages.

When: Saturday, May 21st, 2016, 2:00 p.m. – 4:00 p.m.

Where: 5825 St Charles Rd, Berkeley, IL 60163


5/29/2016

A Two-Hour Salsa Dance Class

Who: Women of all ages

When: Sunday, May 29th, 2016, 6:00 p.m. - 8:00 p.m.

Where: 21 Kristin Dr, Yoga Room, Schaumburg, IL 60195


6/18/2016

A one-hour free session on how to appeal your real estate assessments

Who: Women of all ages.

When: Saturday, June 18, 2016, 1:00 p.m. – 2:00 p.m.

Where: 21 Kristen Drive, 9th Floor, Schaumburg, Illinois


8/14/2016

Community Event - Free Health Screenings

When: Sunday, August 14, 2016; 11:00 a.m. - 3:00 p.m.

Where: 5825 St Charles Rd, Berkeley, IL 60163


09/23/2016

United Nations International Day of Peace

Friday, September 23, 2016,  12:00 p.m. - 1:00 p.m

Members of AAWAGC proudly presented the Albanian flag during the United Nations International Day of Peace event held today at Daley Plaza. On this event, flags of the nation of the world were presented with a pledge for peace. 

         


10/08/2016

A two-hour free Microsoft Word class

Saturday, October 8, 2016

2:00 p.m. - 4:00 p.m. 

Where: Albanian-American Islamic Center, 5825 St Charles Rd, Berkeley, IL10/09/2016

Walk In the Nature - Walk in Pink

#OctoberBreastCancerAwarenessMonth #PinkWearShowsYouCare

Sunday, October 9, 2016 

2:00 p.m. - 5:30 p.m. 

Where: The Morton Arboretum, 4100 IL-53, Lisle, IL 60532


10/22/2016

A two-hour free Microsoft Word and Excel class

Saturday, October 22, 2016  

11:00 a.m. - 1:00 p.m. 

Where: Albanian-American Islamic Center, 5825 St Charles Rd, Berkeley, IL


11/05/2016

Paint Class

Saturday, November 5, 2016

5:30 p.m. - 9:30 p.m.

St. Nicholas Albanian Orthodox Church, 2701 N Narragansett Ave, Chicago, IL 60639